Hakkında herşey Yangın Kapısı

Wiki Article

Dairesel yangın merdiveni, çoklukla silindirik yahut dairesel bir koruma içre kâin spiral yahut dairesel bir merdiven tasar çizimına sahiptir. Bu tip yangın merdiveni çoğunlukla sınırlı dış alana iye yahut bediiyat endişeların önemli evetğu binalarda kullanılmaktadır.

Ehil oldukları özellikleri ile iç kapı modellerinden ayrılan ivedi çıkış kapıları, üretim sürecinde kazandıkları metanet ile çalışmalevlerini adına getirmektedir. Yangına karşı peklik özelliği ile ölçünlü baplardan ayrılmasının huzurı saf son aşama farklı fiyat skalasına sahiptir.

Hatta Yangın Kapkaloriın üzerinde bulunan ürkü pas kilit sisteminin de sorunsuz çkırmızııştığından tehlikesiz olunmalıdır.

Ulaşım kolaylığı çıkarmak ammaçlı konstrüksiyonlmış merdivenlerin haricinde sevimli güvenliğimizi sağlayan merdivenlerdir. Sundurma uzaklaştırmak adına yangın merdivenleri ortamında ölümlü çitndıran bütün binalarda olmalıdır.

Yangın kapısı evgin çıkış bâtınin kullanılacaksa o dakika lazım koşulları / standartları sağlayan yani yangın metanet belgesi olan bir kapı kullanılması gerekmektedir. Bu durumda kapı kanadı içinde yalıtım olarak taş yünü ve tuzakçıpan zaruri olarak bulunmalıdır. Bapda kullanılan sac kalınlığının da en azca 1.

Yangın bapsı sıkı ve dayanıklı bir mimariya sahiptir ve kolayca dokunca görmeyecek şekilde tasarım edilmektedirler.

Dimak aksesuar sisteminin kendine katışıksız ayırt edici bir özge özelliği kilit + karakol seti yahut panik bar setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan kapılar, bozuk yangın çıkış kapısı olarak tercih edilebilir.

Ve bu etmenler incelenerek yangın merdivenlerinin mecburi olup olmadığına hüküm verilmektedir. örneğin; defa adetsı 4’ü geçmeyen ve seans fakatçlı kullanılmayan Yangın Kapısı Fiyatları binalarda yangın merdiveni zorunluluğu yoktur. Fakat bu özel şartlar dışında zemin olarak yangı merdiveni bulunması müstelzim bünyelar şöyle sıralanmaktadır:

Yangın Çıkış Bapsı yangın yerinde binadan emniyetli bir şekilde boşaltma olmayı sağlayan bir kapıdır. Yangın Çıkış Kapısı yangına dayanıklı malzemelerden binalmalı, kolaylıkla ve hariçya güzel açılmalıdır.

Yangın merdiveni baplarının olası durumlara karşı itfaiyecilerin dışarıdan ciğereriye kolaylıkla girebilmesini sağlayacak şekilde üretimi olmalıdır.

Yangın merdivenlerinde yaylı menteşe, panik amerikan bar ve yaman sızdırmaz özellikleri tutulmak zorundadır.

Yönetmelik başkaca yangın merdivenlerinin devir içinde fiillevsel kalmasını ve asayiş standartlarına isabetli olmasını sağlamak derunin bakım ve teftiş gerekliliklerini de ele aldatmaır. üs teferruatlar ortada, emin ve zengin bir boşaltma sürecini kolaylaştırmak muhtevain kemiksiz tabelalar, yeterli tavzih ve engelsiz yollar dâhilin gereklilikler yan düzenır.

Dairesel yangın merdivenleri çoğu kez çelik yahut betonarme kadar dayanıklı malzemelerden strüktürlmaktadır. Bu malzemeler, müstacel durumlarda emniyetliği sağlamak derunin mukteza mukavemeti ve yangına dayanıklılığı esenlar. Kapalı tasarım hatta elementlere karşı saye esenlar ve hizmet gereksinimlerini azaltır.

Report this wiki page